Product on sale

Yugie Toys Onkilelu Feathery

Original price was: 9,95 €.Current price is: 8,50 €. sis. ALV

Leikin huumaa! Villiinnyttävä Yugie Toys Feathery kelpaa monenlaiselle leikkijälle. Paketissa vapa sinisellä varrella ja sininen Feathery-syötti.

4 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Leikin huumaa! Villiinnyttävä Yugie Toys Feathery kelpaa monenlaiselle leikkijälle.

Yugie Toys -lelut ovat kestäviä ja niihin saa ostettua vaihtopäitä. Lelussa käytetty vapa on kestävä soljellinen teleskooppivapa sinisellä varrella, jonka päähän voi vaihtaa kissasyöttiä fiiliksen mukaan. Avattuna 99 cm, nipussa 38,5 cm. Matosen kokonaispituus on 20 cm.

Feathery-syötti on valmistettu vastuullisesti tuotetuista onnellisten kukkojen ja kanojen höyhenistä. Linnut elävät luonnonmukaista elämää rakkaina lemmikkeinä, eikä niitä pidetä sulkasatoa varten. Höyhenet pestään ja värjätään käsin juuri Yugie Toys lelujen tarpeisiin. Kokonaispituus n. 12-18cm. Höyhenten pituus ja sävyt voivat vaihdella.

Paketissa 1 vapa sinisellä varrella ja 1 sininen Feathery-syötti. Voit ostaa syöttejä myös erikseen.


Yugie Toys on suomalainen kissan- ja koiranlelubrändi, jonka tuotteet valmistetaan tunteella ja taidolla käsityönä Tampereella. Yugie Toys tuotteiden arvoina toimii laatu, ekologisuus ja cruelty free. Kaikki Yugie Toys kissanleluissa käytetyt höyhenet on eettisesti tuotettu lintuja vahingoittamatta, ja käytetty karva on kuitua. Valitsemalla Yugie Toys tuotteen, tiedät myyväsi laatua samalla tukien suomalaista työtä!

Paino 0,150 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.