PowAir Penetrator Spray 500 ml hajunpoistosuihke

15,90  sis. ALV

PowAir Penetrator Spray on kodin loistava hajunpoistosuihke, joka puhdistaa pinnan ja hajottaa hajun entsymaattisesti poistaen sen kokonaan. Hyvin riittoisa 500 ml purkki, passion-tuoksu.

Joskus eläinten jäljiltä löytää hutipissoja ja -kakkoja. PowAir Penetrator Spray on kodin loistava hajunpoistosuihke, joka puhdistaa pinnan ja hajottaa hajun entsymaattisesti poistaen sen kokonaan. Hyvin riittoisa 500 ml purkki. Passion-tuoksu on voimakas, mutta haihtuu nopeasti.

PowAir Penetrator on bakteeriperäisten hajujen poistoon tarkoitettu erikoistuote: Poistaa esimerkiksi oksennuksen, virtsan tai ulosteen jäämät äärimmäisen tehokkaasti! Tuotteessa on muistakin PowAir tuotteista tuttujen eteeristen öljyjen lisäksi mukana myös mikrobipohjaisia entsyymejä, jotka tuhoavat orgaanisen hajun lähteen kokonaan! Sopii esimerkiksi kenneleihin, takseihin, hoivakoteihin, hotelleihin… Mihin vain missä ajattelet tällaisia hajuja esiintyvän.

Käyttöohje: Käännä suutinpää auki ja ruiskuta kohteeseen reippaasti. Huomiothan, että esimerkiksi virtsatahran kohdalla matossa näkyvä tahra on vain ”jäävuoren huippu”, jäämiä löytyy alapuolelta laajemmalta alalta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.