Odour Lock 12 kg kissanhiekka (baby powder)

20,90  sis. ALV

Baby powder -tuoksuinen. Tämä hiekka on lähes pölyämätön ja näin turvallinen niin pölyherkille kissoille kuin ihmisillekin. Odour Lock paakkuuntuu voimakkaasti ja imukyky on vailla vertaa.

In Stock

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,
Brand:

Kuvaus

Uutuus Suomessa! Laadukas kanadalainen Odour Lock -kissanhiekka sitoo hajut tehokkaasti. Patentoitu teknologia neutralisoi hajuja yli 40 päivän ajan.

Baby powder -tuoksuinen. Hiekka on lähes pölyämätön ja näin turvallinen niin pölyherkille kissoille kuin ihmisillekin. Odour Lock paakkuuntuu voimakkaasti ja imukyky on vailla vertaa. Hiekka on tämän vuoksi myös riittoisa ja taloudellinen.

OdourLock-kissanhiekka on valmistettu 100 % puhtaasta luonnonsavesta, natriumbentoniitista. Tämä eksklusiivisen koostumuksemme kannalta välttämätön mineraali tulee suoraan Wyomingin kaivoksista. Saven uuttamiseen ja käsittelyyn kiinnitetään erityistä huomiota, jotta voidaan varmistaa saven erittäin korkea laatu ympäristöä kunnioittaen. Hiekan korkea kapasiteetti ja nopea imeytyminen (OdourLock voi imeä jopa 6 kertaa painonsa verran nestettä!) mahdollistavat pienempien ja kiinteämpien paakkujen muodostumisen, mikä helpottaa huomattavasti puhdistusta ja päivittäistä huoltoa. Näin jätettä syntyy vähemmän, jolloin hiekka kestää kauemmin ja tulee maksamaan vähemmän. Käyttämällä OdourLockia vuosittain käytetyn hiekan määrä voi vähentyä jopa 45 %.

HUOM! Kissanhiekkaa ei postiteta, vaan vaihtoehdot ovat nouto tai kotiinkuljetus.

Lisätiedot

Paino 12 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.