Luentotallenne: Kissan ruokinnan perusteet

35  sis. ALV

Kissaneuvonnan Riikka Ala-Hulkon (eläintenkouluttaja AT, kissan ruokinnan asiantuntija EAT) ”Kissan ruokinnan perusteet” -webinaaritallenne sopii kaikille kissan ruokinnasta kiinnostuneille.

Mitä kissa söisi, jos se saisi valita? Nyt saat tietää! Webinaarissa käydään läpi lyhyesti kissan ruokinnan perusteet ja kehitetään kissanruokapurkin lukutaitoa niin, että tiedämme, mitä syötämme kissoillemme.

Kissan ruokinta voi tuntua haastavalta, sillä vaihtoehtoja on paljon ja monesti tuntuu vaikealta saada kissa maistamaan uusia ruokia. Tässä webinaarissa pureudutaan kissan ruokinnan eri osa-alueisiin ja tarjotaan käytännönläheisiä vinkkejä kissan ruokavalion suunnitteluun. Valitettavasti emme ehdi sivuta raakaruokintaa tarkemmin, mutta webinaari tarjoaa hyvän pohjan myös raakaruokavaliopohdintojen alle!

Webinaarissa esitetty tieto perustuu erilaisiin tieteellisiin tutkimuksiin ja julkaisuihin. Tapahtuman pitää eläintenkouluttaja (AT) ja kissan ruokinnan asiantuntija (EAT) Riikka Ala-Hulkko / Kissaneuvonta.fi.

Minkälainen on kissan lautasmalli? 

Kissan ravitsemus on monimutkainen kokonaisuus, josta on vaikea löytää puolueetonta tietoa. Siksi perehdymme muun muassa erilaisiin ravintoaineiden tarpeisiin lyhyesti ja mietimme, mitä ravintoaineita kissan tulisi saada ravinnostaan ja miten näitä tarpeita tyydytetään.

Saat vastauksen mm. näihin kysymyksiin:

  • Mistä kissan ruokavalion pitäisi koostua?
  • Mistä tunnistan, että ruokavalio on sopiva tai epäsopiva?
  • Miten preferenssit syntyvät ja miten kissa valitsee ruokansa?
  • Miksi kissa tarvitsee proteiinia niin paljon?
  • Mistä teollinen kissan ruoka koostuu?
  • Miten vertailen erilaisia ruokia?

Webinaarin jälkeen:

  • Ymmärrät paremmin kissan luonnollisia ruokailutottumuksia ja ravintoainetarpeita ja sitä, miksi kissan ruokinta on monimutkainen kokonaisuus
  • Sinulla on selkeä kuvan kissan lautasmallista ja siitä, miten kissan ruokavaliosta voi varmistaa kaikki tarvittavat ravintoaineet
  • Saat selvyyttä tarjolla olevien ruokien ravintoainesisältöjen tulkintaan
  • Pystyt tekemään kattavaa vertailua erilaisista ruoista ja tietoon perustuvia valintoja suunnitellessasi kissasi ruokavaliota

Tämä webinaari sopii kaikille, jotka haluavat oppia lisää kissan ruokinnasta!

 

Saat luentotallenteen linkin kuitin mukana sähköpostiisi heti oston jälkeen. Tallenne on käytettävissä 365 päivää ostosta lähtien.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.