PESULLE: Animonda Carny Adult, 400g x 24 prk

57,90  sis. ALV

Kissan laadukas täysruoka Animonda Carny, 24 prk. Tämä säästöpakkaus on pysyvästi alennetulla hinnalla, eikä niitä voi tilata itselle. Tuotteet toimitetaan suoraan PESUlle. Animonda Carny on laadukas lihacoctail aikuisille kissoille. Viljaton ja sokeriton täysruoka, johon on lisätty kaikki tarvittavat vitamiinit ja hivenaineet.

Tämän tuotteen voi ostaa vain lahjoitettavaksi PESU ry:lle. Tuote toimitetaan suoraan yhdistyksen varastolle. Jos etsit tuotetta omaan tilaukseen, pääset siihen tästä.

Kissan laadukas täysruoka! Animonda Carny Adult sisältää lihaa ja sisäelinseosta. Märkäruoka on viljaton ja sokeriton. Paketti sisältää useita eri makuja riippuen saatavuudesta. Alennus yksittäishintaan verrattuna -15%, 6,03 €/kg. Alennus on saatavilla vain yhdistykselle ostettaessa.


Laadukas lihacoctail aikuisille kissoille. Viljaton ja sokeriton täysruoka, johon on lisätty kaikki tarvittavat vitamiinit ja hivenaineet.

Koostumus: nauta (30 %, keuhko, liha, sydän, munuainen, utare), kana (29 %, maksa, maha, kaula, liha), riista (6 %), kalsiumkarbonaatti.
Ravintosisältö: Proteiini 11,5 %, rasva 6,5 %, raakakuitu 0,5 %, raakatuhka 1,8 %, kosteus 79 %, tauriini 0,8 g / kg
Lisäaineita per kg: Vitamiini D3 200 IU, sinkki 10 mg, mangaani 1,5 mg, jodi 0,2 mg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.