fbpx

Eläintenkoulutus

Eläinkouluttaja Riikka Ala-Hulkko

Eläintenkouluttaja koira- ja kissapulmiin

Olen Riikka Ala-Hulkko, ammattitutkinnon (Taitotalo, 2022) suorittanut eläintenkouluttaja. Tällä hetkellä teen kissojen ja koirien koulutusta, käytösneuvontaa ja kissojen ruokavaliosuunnittelua ja -neuvontaa. Kurkkaa myös kissoille suunnatut sivuni Kissaneuvonta.fi.

Kaikki koulutus ja ohjeet, joita annan, pohjaavat aina tieteelliseen tietoon ja sitoudun Suomen Eläintenkouluttajat ry:n eettisiin sääntöihin, jonka jäsen olen.

Olen myös kehittänyt ammattitaitoani osallistumalla erilaisiin koulutuksiin, mm. Karolina Westlundin kahdeksan viikon Advanced Animal Training -koulutukseen. Keväällä 2023 valmistun kissojen ruokinnan opiskelun Taitotalolla eläinhoitajan erikoisammattitutkinnosta (osatutkinto) sekä Karolina Westlundin ohjaamasta Resolving Problem Behaviour -koulutuksessa.

Pidän myös koirakursseja perjantaisin Tampereen Nekalassa. Löydät minut Tampereen Pawsiteamilta!

Palveluni

Kaikkiin palveluihini (paitsi pulmapuheluun) kuuluu oleellisena osana eläimen hyvinvointikartoitus. Sen tarkoituksena on varmistaa, että huomioimme kaikki oleelliset asiat ennen koulutusta. Tarvittaessa ohjaan teidät myös muiden ammattilaisten, kuten fysioterapeuttien tai eläinlääkäreiden pakeille.

Lähitapaamisesssa kilometrit veloitetaan 0,50 €/km Valkeakoskelta.
Varaamalla ajan hyväksyt varausehdot. Palvelu maksetaan laskulla.

Käytösneuvonnassa mietitään erilaisia hyvinvoinnin pulmia ja eläimen haasteellista käytöstä. Konsultaatioon kuuluu ennalta täytettävä hyvinvointikartoitus ja kattavat kirjalliset ohjeet. Huomaathan, että näkemättä eläinyksilöä ei voi antaa yksityiskohtaisia neuvoja tai ohjeistusta! Palvelu on saatavilla etä- ja kotikäyntinä.
Pohditaan yhdessä, mitä halutaan kouluttaa ja miten koulutus voisi startata parhaiten. Luon kattavan koulutussuunnitelman käytöksen kouluttamiseksi, ja saat sen kirjallisena käyttöösi. Autan myös alkuun koulutuksessa ja hiotaan yhdessä koulutustekniikkaa. Esimerkiksi lääkkeenanto, astmapiipun harjoittelu, erilaiset temput tai vaikka eläinlääkäritukitaidot. Palvelu on saatavilla etä- ja kotikäyntinä.
Mättääkö ruokavaliossa jokin? Pohditaan yhdessä syitä ja seurauksia, etsitään sopiva ruoka ja tarvittaessa työstän tarkat ohjeet (esim. raakaruoan syöttämiselle). Saat kirjallisen materiaalin ruokavalioneuvonnan päätteeksi. Palvelu on saatavilla etä- ja kotikäyntinä.

Asiakaskokemuksia — asiakkaistani kaikki suosittelisivat minua eteenpäin

Kerään asiakkailtani palautetta, jotta voin kehittää toimintaani. Kerätyistä palautteista käy ilmi, että asiakkaani ovat tyytyväisiä saamaansa palveluun (KA 5/5) ja he kokivat saaneensa ratkaisuehdotuksia (KA 5/5). Kaikki kyselyyn vastanneet asiakkaat myös suosittelisivat saamaansa palvelua myös eteenpäin mielellään (KA 9,9/10) (kyselyn tulokset huomioitu 1.2.2023 asti).

Muutamat tyytyväiset asiakkaat ovat myös jättäneet minulle palautteen, jonka saan julkaista.

X